Jumping

Ook deze editie plannen we tijdens deze wedstrijddag een heuse jumping in! Natuurlijk voorzien we ook in deze tak van onze sport voor iedereen een proef! Zo kan er mee gedaan worden als absolute beginner, met een jong paard of je waagt je kans in de Masters, kortom voor ieder wat wils!


Er is geen licentie of aansluiting tot bestaande club nodig om te kunnen deelnemen! Het startbedrag dat je betaalt bij inschrijving dat je toegang geeft tot deze unieke wedstrijd omvat je startrecht & deelname aan de proeven gedurende onze wedstrijddagen.


Je rijdt op zaterdag 2 proeven. Naargelang het gemiddelde behaalde resultaat van je 2 proeven binnen hetzelfde niveau zal er een klassement opgemaakt worden waarna we onze kersverse zegevierders kennen.


Iedere combinatie kan slechts in 1 niveau inschrijven maar elke ruiter kan met verschillende paarden deelnemen.

Jumpingproeven

60 - 70 cm  |  Clear round

Heb je een dresuurpaard en wil je graag eens proeven van een parcourtje? Ben je een absolute beginner of breng je een jong paard mee? Dan is deze proef iets voor jouw!

70 - 80 cm  |  Clear round

Heb je een dresuurpaard en wil je graag eens proeven van een parcourtje? Ben je een absolute beginner of breng je een jong paard mee? Dan is deze proef iets voor jouw!

80 - 90 cm  |  Barema A  - barrage op chrono

Proeven op een veilige manier van je eerste parcours op wedstrijd? Niet zeker of je wel durft deel te nemen aan ons kampioenschap op een iets hooger niveau? Schrijf je snel in voor deze proef!


90 - 100 cm  |  Barema A  - barrage op chrono

Onze meest gegeerde proef! Net niet te laag en net niet te hoog... maar met de kans op veel inschrijvingen misschien wel een uitdaging om hierin kampioen te worden!


1m - 1.10m  |  Barema A  - barrage op chrono

Al wat meer wedstrijd ervaring of kun je vertrouwen op de kunde van je paard... wie weet zijn jullie wel het perfecte duo... Deze proef is voor onze dare devils...


1.20m MASTERS  |  Barema A op chrono - barrage op chrono

Breng je beste paard mee, trommel je supporters op en schrijf je in voor deze MASTERS. Suspens & actie gegarandeerd tijdens onze MASTERS waar onze ruiters hun beste kunnen laten zien...

   

 Deze proef gaat enkel door bij voldoende inschrijvingen!

Copyright © All Rights Reserved | Designed by Kristy Meeuwissen