Zaterdag

12/10/24 

Zondag

13/10/24

zondag

13/10/24

AANKOMST DAG 


Op onze aankomstdag zorgen we ervoor dat alle paarden samen met hun ruiters hun plekje op het wedstrijd terrein krijgen en zich kunnen installeren. Aankomst is mogelijk vanaf Zaterdag 12/10/2024 om 15.00u als je voor minstens 1 nacht of meerdere nachten een box voor je paard hebt gereserveerd.

 

Aankomst en parkeren van je voertuig, of je nu een trailer meebrengt of een vrachtwagen, we hebben voor iedereen een plaatsje... Uiteraard kunnen we je vrachtwagen of mobilhome van elektriciteit voorzien.


Je kan je paard naar zijn box brengen, je materiaal installeren en nadien genieten van een hapje & drankje in de gezellige cafetaria van Manege Allius maar een avondje uit in Hasselt behoort ook tot de mogelijkheden.

Relaxen of een wandeling kan in de prachtige Limburgse natuur...  kortom nog even genieten voor de wedstrijd begint.


WEDSTRIJDDAG


Tijdens je wedstrijd dag rijdt iedere combinatie 2 proeven van zijn of haar ingeschreven niveau om zo in aanmerking te komen voor het klassement. Dit voor zowel de dressuur als de jumping ruiters.


Op deze dag weten we niet alleen de  individuele resultaten maar kennen we na afloop ook de  resultaten van onze nieuwe kampioenen. In functie van het voorlopig klassement zal er in beide diciplines aan de hand van je resultaat, je klassering bepaalt worden door het gemiddelde van beide gereden proeven. 


Naar goede gewoonte binnen de gewapende diensten werken we s'avonds aan onze cohesie door het nuttigen van een lekkere BBQ met een fijn muziekje.

HET AFSCHEID

 

De wedstrijddag is de dag waarop iedere combinatie alles op alles zet om het beste van zichzelf als team te geven... Paard & ruiter in opperste concentratie tijdens deze unieke wedstrijd!


Onze ruiters zullen op zondag  battelen om de ereplaatsen..


Na een dag vol spanning en sport weten we tijdens de prijsuitreiking eindelijk wie zich individueel Kampioen mag noemen.

We maken de beste Belgische combinatie bekend en we huldigen de "Pechvogel van de dag". Naar goeder gewoonte delen we lintjes, bekers en natura- prijzen uit!


Wat héérlijke herinneringen die je hebt gemaakt je wedstrijddag... Voor hen die enkele dagen blijven is nu het moment om nog even na te genieten, je spulletjes te verzamelen en weer naar huis terug te keren... Hopelijk zien we je volgend jaar weer terug!